Diensten van Schilderbedrijf Engelmann Schilderwerken

Heeft u stormschade, waterschade, brand- of inbraakschade?, Engelmann Schilderwerken landgraaf kan u een schaderapport opstellen welke geschikt is voor uw verzekering. Op dit schaderapport worden alle werkzaamheden en materialen omschreven waardoor uw en ook uw verzekeringsmaatschappij precies weet welke werkzaamheden er uitgevoerd zullen moeten worden om de schade op de juiste mannier te herstellen. Daarnaast geven wij als gewenst advies en kunnen het schaderapport als nodig ook bespreken uw verzekeringsmaatschappij.

Helaas wordt er steeds vaker misbruik gemaakt van deze schaderapporten en zijn wij genoodzaakt 75 Euro in rekening te brengen om de tot dan door ons gemaakte kosten te dekken. Vanzelfsprekend wordt dit bedrag op de factuur in mindering gebracht als Engelmann Schilderwerken de opdracht mag uitvoeren.

Advies

Ook kunnen wij u bedrijven adviseren voor eventuele andere uit te voeren werken van timmerman tot stukadoor. Wij weten dat ook zij betrouwbaar zijn en kwaliteit leveren waardoor u niet voor verassingen komt te staan. Samenwerken met betrouwbare bedrijven betekent voor u en voor ons dat alles duidelijk wordt besproken en alle werkzaamheden achterelkaar doorlopen zodat er geen onnodig oponthoud zal ontstaan, dit is voor alle partijen een prettige bijkomstigheid.

Heeft u interesse om in contact te komen met bedrijven waarvan de werkzaamheden aansluiten op die van ons willen wij u graag met deze in contact brengen.

Van A tot Z!

Vaak komt het voor dat er zware meubels e.d. verplaats moeten worden en dat dit voor u geen optie met als resultaat dat daardoor schilderwerkzaamheden worden uitgesteld of helemaal niet worden uitgevoerd. Een uitkomst is om deze werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Denk hierbij aan het verplaatsen van meubels, afhalen van gordijnen, jaloezie├źn, na afloop poetsen van het geheel, enz enz. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook tot de mogelijkheden behoord een meerjarig onderhoudscontract. Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen.

Meerjarenonderhoud contract

Schildersbedrijf Engelmann Schilderwerken Landgraaf kan u ook een meerjarenonderhoud contract aanbieden voor alle schilderwerk.
Voor een vast bedrag per maand kunt u uw schilderwerk al in goede staat houden.
Als eerste zullen wij een technisch rapport laten uitbrengen door een onafhankelijk adviseur van Trimetal, hierin wordt exact vastgelegd wat de huidige toestand van het schilderwerk is, wat er moet gebeuren om het dit in een goede conditie te krijgen en welke werkzaamheden er in de (contract) periode moeten worden uitgevoerd om dit zo te houden. U krijgt van ons een overzicht van welke werkzaamheden in welk jaar staan gepland. Wij nemen contact met u op als er werkzaamheden gepland staan en voeren deze uit aan de hand van het uitgebrachte rapport.
Voor u het voordeel dat u niet in een keer een hoog bedrag moet reserveren maar dat de kosten verspreid worden over een periode van een aantal jaren.