Schildersbedrijf Engelmann Schilderwerken Landgraaf staat voor, Service, kwaliteit, flexibiliteit en milieubewust te werk gaan.

Schildersbedrijf Engelmann Schilderwerken Landgraaf is een jong dynamisch bedrijf wat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Mede hierdoor is na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan het besluit genomen om in februari 2012 een eigen onderneming te starten. Ons streven is vanaf het eerste contact met de klant deze het gevoel te geven dat zij onze volledige aandacht hebben, dit begint door iedere klant een persoonlijk en onderscheidend advies te geven.

Service

Na de oplevering (welke samen met u gedaan word) vinden wij dat service een groot aandachtspunt is en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Zo nemen wij na een jaar van oplevering (als gewenst) contact met u op, komen wij langs om eventuele aandachtspunten te bespreken en geven wij u een vrijblijvend advies over eventuele onderhoudswerkzaamheden. Onze gedachte is en blijft altijd het tevredenstellen van de klant. Meedenken en transparant opstellen levert het juiste resultaat op. Een tevreden klant zal ons uiteindelijk een goede mond-tot-mond reclame opleveren. Zo kunt u in de toekomst op ons rekenen en wij op u of uw relaties. Uw huis of bedrijfspand is immers ons visitekaartje.

Kwaliteit

Kwaliteit begint met het eindresultaat maar het begin van het traject is net zo belangrijk. Schildersbedrijf Engelmann schilderwerken Landgraaf heeft als doel kwaliteit te leveren en u zo tevreden te stellen. Ook nemen wij alle gemaakte afspraken op in een heldere offerte en als nodig in een begeleidende brief. De kans dat er een conflict ontstaat is daardoor uit te sluiten. Mocht er toch iets niet helemaal naar wens of wenst u veranderingen door te voeren dragen wij zorg om tot een goede oplossing te komen zodat beide partijen tevreden zijn.
Wij maken alleen gebruik van professionele materialen en gereedschappen, mede hierdoor kunnen wij garantie geven op alle werkzaamheden.
Als nodig laten wij door leveranciers een technisch advies opmaken waarin precies beschreven staat welke behandelingen en materialen nodig zijn, deze komen ter plekke de werkzaamheden bekijken.

Advies

Naast Kwaliteit is advies een belangrijk aspect in het gehele traject, dit betekend niet alleen dat er met de juiste materialen gewerkt word maar zeker ook dat wordt bekeken welke kleurencombinaties voor uw huis of bedrijfspand geschikt zijn en de juiste uitstraling hebben. U moet bij het betreden van uw huis het gevoel hebben dat u ook thuis komt. Als eigenaar van een bedrijfspand wilt u dat uw bezoekers bij het betreden van het pand het gevoel krijgen dat zij in een warme en veilige omgeving terecht komen. Schildersbedrijf Engelmann Schilderwerken Landgraaf kan Inn uw wensen voldoen, of het nu een groot of een kleiner werk betreft wij zorgen dat het gerealiseerd wordt.

Milieu en veiligheid

Milieu belasting hoort ook tot de basisprincipes van Schildersbedrijf Engelmann Schilderwerken Landgraaf. Dit betekend (voor zover de mogelijkheid bestaat) het volledig voldoen aan de milieu eisen en toch de wensen van de klant waarderen, natuurlijk staat hierbij minimalisering van milieubelasting voorop. Uiteraard wordt er ook op een verantwoorde en veilige manier te werk gegaan. Voor sommige werkzaamheden kan het gebruik van een steiger voldoende zijn, terwijl er op andere plaatsen gebruik zal moeten gemaakt van een hoogwerker. Ten allen tijde staat de veiligheid van medewerkers voorop.

Flexibiliteit

Engelmann schilderwerken neemt ook het woord flexibiliteit zeer serieus, dit betekend dat wij voor alle werken en klanten dezelfde procedure handhaven. Heeft u een groot werk of een kleine klus wij zullen altijd met 100 procent inzet de voorbereiding even zoals het werk aangaan. Mocht het u niet uitkomen dat de werkzaamheden tijdens kantooruren worden uitgevoerd doordat bijvoorbeeld uw zaak of instelling overdag geopend is, dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing zoals andere tijdstippen of dagen.