Diensten van Schilderbedrijf Engelmann Schilderwerken

Waterschade brand- of inbraakschade

 

Heeft u waterschade brand- of inbraakschade?, Engelmann Schilderwerken landgraaf kan u een schaderapport aanbieden welke geschikt is voor uw verzekering. Op dit schaderapport worden alle werkzaamheden en materialen omschreven, hierdoor weet uw verzekeringsmaatschappij precies weet welke werkzaamheden er uitgevoerd zullen moeten worden om de schade op de juiste mannier te herstellen. Daarnaast geven wij als gewenst advies en kunnen het schaderapport als nodig ook bespreken uw verzekeringsmaatschappij.

Daar er vaker misbruik wordt gemaakt van deze schaderapporten zijn wij helaas genoodzaakt 75 Euro in rekening te brengen om de door ons gemaakte kosten te dekken. Vanzelfsprekend wordt dit bedrag op de factuur in mindering gebracht als Schildersbedrijf Engelmann Schilderwerken landgraaf de opdracht heeft uitgevoerd.

Advies

Ook kunnen wij u bedrijven adviseren voor eventuele andere uit te voeren werken zoals een timmerman of stukadoor. Wij weten dat zij betrouwbaar zijn en kwaliteit leveren waardoor u niet voor verassingen komt te staan. Samenwerken met betrouwbare bedrijven betekent voor u en voor ons dat alles duidelijk wordt besproken, dat alle werkzaamheden achterelkaar doorlopenen dat er geen onnodig oponthoud zal ontstaan, dit is voor alle partijen een prettige bijkomstigheid.

Heeft u interesse om in contact te komen met bedrijven waarvan de werkzaamheden aansluiten op die van ons willen wij u graag met deze in contact brengen.

Van A tot Z!

Het kan voorkomen dat er zware meubels e.d. verplaats moeten worden en dat dit voor u geen optie is. Het resulteert vaker dat hierdoor schilderwerkzaamheden worden uitgesteld of helemaal niet worden uitgevoerd. Een uitkomst is om deze werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Denk hierbij aan het verplaatsen van meubels, afhalen van gordijnen, jaloezieën, na afloop poetsen van het geheel, enz enz.
Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook tot de mogelijkheden behoord een meerjarig onderhoudscontract. Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen.

Meerjarenonderhoud contract

Schildersbedrijf Engelmann Schilderwerken Landgraaf kan u ook een meerjarenonderhoud contract aanbieden voor alle buitenschilderwerk.
Voor een vast bedrag per maand kunt u uw schilderwerk al in goede staat houden.
Als eerste zullen wij een technisch rapport laten uitbrengen door een adviseur van Trimetal, Sikkens, Sigma, hierin wordt exact vastgelegd wat de huidige toestand van het schilderwerk is, wat er moet gebeuren om het dit in een goede conditie te brengen. Aansluitend bieden zij een schema aan waarin precies vermeld staat welke werken in welk jaar uitgevoerd dienen te worden en met welke materialen.

U krijgt van ons een overzicht van welke werkzaamheden in welk jaar staan gepland. Wij nemen contact met u op als er werkzaamheden gepland staan en voeren deze uit aan de hand van het uitgebrachte rapport.
Voor u het voordeel dat u niet in een keer een hoog bedrag moet reserveren maar dat de kosten verspreid worden over een periode van een aantal jaren.