Glasschade Schildersbedrijf Engelmann Schilderwerken landgraaf

 

Glasschade inbraakschade
U wilt dat de schade zo snel en goed mogelijk wordt hersteld, Schildersbedrijf Engelmann Schilderwerken landgraaf zorgt ervoor dat het herstel ervan snel en goed gebeurd.

Een ruit stuk en deze moet vervangen worden of moet er een tijdelijke noodoplossing worden aangebracht dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk worden geholpen, om aan deze belofte te kunnen voldoen voeren wij deze specifieke werkzaamheden alleen uit in landgraaf, Kerkrade, Heerlen, Brunssum (de regio Parkstad).

Verzekering
In de meeste gevallen wordt glasschade door uw verzekering vergoed, bent u hier niet zeker van neem dan contact op met uw verzekering. In de avond en nacht uren hebben deze meestal een speciaal telefoonnummer in gebruik waar u terecht kunt.

Verzekeraars geven vaker aan dat zij werken met hun eigen herstelbedrijven voor glasschade en inbraakschade. U kunt bij hun aangeven dat u een eigen herstelbedrijf heeft ingeschakeld en in de meeste gevallen wordt dit door de verzekeraar geaccepteerd omdat het herstelwerkzaamheden betreft waar niet mee gewacht kan worden.

Uw zorg, onze zorg
Als gewenst neemt Engelmann Schilderwerken Glasschade herstel landgraaf contact op met uw verzekeraar of tussenpersoon en houden dit in stand tot de werkzaamheden zijn afgerond, tussentijds houden wij u op de hoogte van de voortgang.

Wij nemen alle schade voor u op voor zowel het glaswerk, herstel van uw deur of kozijn en het schilderwerk. Voor u betekend dit dat er één schaderapport opgesteld wordt voor de gehele schade.

Het streven is om altijd minimaal binnen een half uur en maximaal binnen een uur bij u aanwezig te zijn. Laat het gebroken glas gerust liggen hieraan kunt u zicht ernstig verwonden, bij aankomst ruimen wij dit veilig voor u op.

Het meeste glas is direct leverbaar, mocht dit toch niet het geval zijn brengen wij een tijdelijke maar veilige noodoplossing aan (kijk hieronder voor levertijden).

Is er spraken van overige schade door bijvoorbeeld inbraakschade aan hout en schilderwerk zullen wij ook deze voor u herstellen.

Voor het herstel aan kunststof kozijnen en schuifpuien kunnen wij werken wij samen met een partnerbedrijf.

Één adres en één contactpersoon voor de gehele schade…… wel zo makkelijk.

Levertijden

In veel gevallen kan het glas in afzienbare tijd worden vervangen. Onderstaand kunt u zien waardoor levertijden kunnen worden beïnvloed.


Enkel glas
Enkel glas kan in de meeste gevallen dezelfde dag nog worden vervangen.

Dubbel glas en isolatie glas (HR++ en HR+++)
Deze worden in de fabriek op maat geproduceerd.

Veiligheidsglas
Gelaagd glas kan niet ter plekke op maat gesneden worden, dit moet in de fabriek op een speciale snijtafel op maat worden gemaakt.
Gehard glas wordt in een speciale oven geproduceerd.

Draadglas
Draadglas behoord niet tot veiligheidsglas en kan meestal direct geleverd worden.

Figuurglas, matglas, gekleurd glas
Ook deze soorten glas worden speciaal voor u geproduceerd.

In de meeste gevallen kan er binnen een aantal dagen geplaatst worden daar er steeds meer leveranciers inzien dat er bij schade snel gehandeld moet worden
Wel is het zo dat er dan vaak een toeslag berekend wordt voor het produceren en leveren.

Inbraakschade

Een inbraak heeft een grote impact op u als eigenaar van een (bedrijfs) pand of woning. Niet alleen omdat er wellicht persoonlijke items zijn ontvreemd, maar vooral ook omdat uw privacy is aangetast. Daarnaast wordt u dan nog geconfronteerd met (inbraak)schade zoals schade aan houten kozijnen of deuren, kunststof kozijnen of deuren en ramen. Engelmann Glasschade en inbraakschade herstel Landgraaf kan u helpen met het herstellen van deze schade en het plaatsen van nieuwe glas.

Mocht het niet mogelijk zijn om de glasschade direct te herstellen brengen wij een noodvoorzieningen voor u aanbrengen. Voor herstel aan kunststof kozijnen, ramen en schuifpuien kunnen wij u in contact brengen met een partnerbedrijf.

Ons streven is ervoor te zorgen er voor dat u zo min mogelijk zorgen en hinder heeft van de herstelwerkzaamheden.

Engelmann Schilderwerken

Glas bestellen

Voor informatie, vervangen of bestellen van overige glassoorten, of wilt u een prijsopgave hebben voor glasvervanging aan uw woning dan kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.
Wij kunnen voor u plaatsen maar als gewenst ook alleen inmeten, bestellen en leveren.

Engelmann schilderwerken glasschade herstel biedt keuze uit enkel glas, dubbelglas, diverse soorten veiligheidsglas, isolatieglas HR++ en HR+++, figuurglas, matglas, gekleurd glas en zonwerend glas.

Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden. U krijgt van ons een vrijblijvende prijsopgave op maat aangeboden zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor verrassingen komt te staan.