Acties van Schildersbedrijf Engelmann Schilderwerken

Maak gebruik van het BTW voordeeltarief!

Als uw huis ouder is dan 2 jaar en mits er meer dan 50% van de woning daadwerkelijk als woonhuis wordt gebruikt dan betaald u geen 21% BTW maar slechts 9%, voor u betekend dit een extra voordeel van 12%. Komt ook u hiervoor in aanmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Winterschilder December tot 15 maart

Om de zoveel tijd is uw woning toe aan een fris en nieuw uiterlijk. Vanwege onderhoud of renovatie, of omdat u gewoon behoefte heeft aan een andere kleur of nieuw behang. U wilt uiteraard dat het werk snel en professioneel wordt uitgevoerd. Denk dan aan de Winterschilder. Wij zetten uw muren, plafonds en kozijnen weer strak in de verf / lak en zorgen voor een perfecte wandafwerking.

Van december tot en met 15 maart kunt u gebruik maken van de winterschilder korting. Binnen deze periode gelden er extra kortingen tot wel 20% op diverse werkzaamheden. U kunt het gehele jaar door contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor de komende winterperiode. Wij zullen u dan een op maat gemaakte offerte aanbieden welke in de afgesproken periode geldig is zonder enige extra kosten. Bovenstaande is van toepassing op binnen- en buitenschilderwerk, texwerk / Spuitwerk, wandafwerking en klein onderhoud.

Engelmann Schilderwerken.nl